Du skal SE det for at tro det

Every body's different-Det er derfor, CoolSculpting® kan behandle op til 9 forskellige områder og fjerne genstridigt fedt for altid.

Efter at være frosset og gradvist forsvundet fra kroppen kan du forvente en reduktion på over 20 % af de behandlede områder inden for 6 måneder1.

Liams 

CoolSculpting®-oplevelse
"Jeg vil anbefale CoolSculpting®. Jeg synes, det er en meget enkel løsning, og den er effektiv."

Liams behandlingsmål: At se de sidste centimeter forsvinde fra hans mavemuskler og se godt ud i de tætsiddende skjorter.

Liams behandlingsmål: At se den sidste tomme forsvinde fra hans mavemuskler og se godt ud i de tætsiddende skjorter. 

Lucys

CoolSculpting®oplevelse
“Det var bekvemt"

Lucys behandlingsmål: At føle sig godt tilpas i sine jeans og flytte det fedt fra lårene, som utallige squats ikke har formået. 

Lucys behandlingsmål: At føle sig godt tilpas i sine jeans og flytte det fedt fra lårene, som utallige squats ikke har formået. 

Hansas

CoolSculpting® oplevelse 

"Da jeg forlod klinikken, følte jeg mig straks mere som mig selv"

Hansas behandlingsmål: At føle sig lidt mere selvsikker både indvendigt og udvendigt.

Hansas behandlingsmål: At føle sig lidt mere selvsikker både indvendigt og udvendigt

Lilys

CoolSculpting® -oplevelse 

"Når jeg ser godt ud, har jeg det godt"

Lilys behandlingsmål: At få lidt slankere lår og slippe af med de buler, der udviklede sig, da hun var i 20'erne.

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvis du har spørgsmål om CoolSculpting®-proceduren, kan du se nedenfor. Hvis du ikke kan finde svar på det, du leder efter, kan du kontakte vores specialister, som vil give dig en grundig gennemgang.

Hvis du har uønsket fedt, kan det være det. Det er ikke en vægttabsløsning, men derimod en løsning for dem, der har genstridigt fedt, der er vanskeligt at komme af med. Tænk på det som et ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning1.

CoolSculpting® behandler de synlige fedtbuler på overarme, bh-fedt, rygfedt, banandelle, submentale og submandibulære områder, lår, abdomen og flanke. Din læge udarbejder en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine individuelle mål1.

At fryse fedt væk fra hagen kan tåles lige så godt som brug af CoolSculpting®-proceduren på andre dele af kroppen (f.eks. abdomen, talje, lår)1. Med CoolSculpting®-behandling af hagen kan patienterne se resultater efter blot 2 besøg.

Når de behandlede fedtceller er krystalliserede (frosne), behandles de naturligt og fjernes fra kroppen. Når de behandlede fedtceller er væk, er de forsvundet for altid. 

Se siden Om for at få mere at vide1.

Som den førende ikke-invasive fedtreducerende behandling på verdensplan* har CoolSculpting® en veletableret sikkerheds- og effektivitetsprofil. Vores kontrollerede køleenheder har indbyggede sikkerhedsforanstaltninger med sensorer, der registrerer, når huden bliver for kold. Systemet lukker derefter automatisk ned1.

Du kan opleve fornemmelsen af, at der trækkes, hives, klemmes let, stærk kulde, prikken, stikken, ømhed og krampe på behandlingsstedet. Disse fornemmelser kan aftage, når området bliver følelsesløst1.

Typiske bivirkninger kan være rødme, hævelse, blegning, blå mærker, fasthed, prikken, stikken, ømhed, krampe, irritation, kløe, hudfølsomhed og følelsesløshed. Følelsesløsheden kan vare ved i op til flere uger. Der kan være en fornemmelse af mæthed i svælget efter submental behandling. Disse effekter er midlertidige og forsvinder normalt inden for dage eller uger1.