Spørg eksperterne

Overvejelser om CoolSculpting®

Er CoolSculpting® noget for mig?

Hvis du har uønsket fedt, kan det være det. Det er ikke en vægttabsløsning, men derimod en løsning for dem, der har genstridigt fedt, der er vanskeligt at komme af med. Tænk på det som et ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning1.

Hvis du lider af visse autoimmune sygdomme, kan du desværre ikke få CoolSculpting®. Tal først med en CoolSculpting®-læge for at finde ud af, om det er en passende procedure for dig1.

Kan CoolSculpting® reducere fedt på hele kroppen?

CoolSculpting® behandler de synlige fedtbuler på overarmene, bh-fedt, rygfedt, banandelle, submentale og submandibulære områder, lår, abdomen og flanke. Din læge udarbejder en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine individuelle mål1.

Kan CoolSculpting® gøre noget ved min hage?

Ja. At fryse fedt væk fra hagen kan tåles lige så godt som brug af CoolSculpting®-proceduren på andre dele af kroppen (f.eks. abdomen, talje, lår). Med CoolSculpting®-behandling på hagen kan patienterne se resultater efter blot 2 besøg1.

Hvor forsvinder fedtet hen? Er resultaterne permanente?

Når de behandlede fedtceller er krystalliserede (frosne), behandles de naturligt og fjernes fra kroppen. Når de behandlede fedtceller er væk, er de forsvundet for altid.  Se, hvordan det fungerer for at få mere at vide1.

Er CoolSculpting®-proceduren sikker?

Som den førende ikke-invasive fedtreducerende behandling på verdensplan har CoolSculpting® en veletableret sikkerheds- og effektivitetsprofil. Vores kontrollerede køleenheder har indbyggede sikkerhedsforanstaltninger med sensorer, der registrerer, når huden bliver for kold. Systemet lukker derefter automatisk ned1.

Vigtige oplysninger

CoolSculpting® er målrettet forskellige områder af kroppen1.

Fedtcellerne behandles naturligt og fjernes permanent1.

CoolSculpting® har indbyggede sikkerhedsforanstaltninger1.

Behandlingsprocessen

Hvordan føles det?

Når afkølingen begynder, vil du mærke en pludselig kulde, der hurtigt aftager. Med visse applikatorer kan du føle et vist træk, når der suges. Efter behandlingen kan du føle en prikkende fornemmelse, hvor området masseres i ca. 2 minutter. Patienterne kan normalt vende tilbage til normale aktiviteter efter deres behandling1. For mere information om, hvad der sker før, under og efter din CoolSculpting®-procedure, se Det kan du forvente.

Hvad skal jeg fortælle min læge?

Under den indledende konsultation vil du og din læge drøfte din sygehistorie for at se, om CoolSculpting® er det rigtige for dig. Det er vigtigt at fortælle det til lægen, hvis du har cryoglobulinæmi, kold agglutinin-sygdom eller paroksysmal kold hæmoglobinuri, da du ikke bør benytte dig af CoolSculpting®, hvis du lider af nogen af disse tilstande1.

Hvor længe varer behandlingen?

Din læge vil i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine specifikke mål. Varigheden af din CoolSculpting®-behandling varierer afhængigt af antallet af områder, der behandles under et besøg. CoolSculpting®-teknologien kan behandle en patient inden for 60 minutter1.

Vigtige oplysninger

Forvent kolde fornemmelser og sug ved påføring.

Tal med din læge om din sygehistorie og egnethed.

Opret en skræddersyet plan med flere behandlinger inkluderet1.

Efter behandlingen

Er der nogen bivirkninger under proceduren?

Du kan opleve fornemmelsen af, at der trækkes, hives, klemmes let, stærk kulde, prikken, stikken, ømhed og krampe på behandlingsstedet. Disse fornemmelser kan aftage, når området bliver følelsesløst1.

Er der nogen bivirkninger efter proceduren?

Typiske bivirkninger kan omfatte rødme, hævelse, blegning, blå mærker, fasthed, prikken, stikken, ømhed, kramper, irritation, kløe, hudfølsomhed og følelsesløshed. Følelsesløsheden kan vare ved i op til flere uger. Der kan være en fornemmelse af mæthed i svælget efter submental behandling. Disse effekter er midlertidige og forsvinder normalt inden for dage eller uger. 

Se CoolSculpting®-manualen for en komplet liste over bivirkninger1.

Kan jeg genoptage normale aktiviteter efter min behandling?

CoolSculpting®-proceduren er fuldstændig ikke-kirurgisk, så patienterne kan typisk vende tilbage til normale aktiviteter næsten med det samme. Patienterne vender ofte tilbage til arbejdet umiddelbart efter behandlingen med CoolSculpting®. Dette varierer fra person til person og kan være afhængigt af dit behandlingsområde1.

Jeg har fået foretaget min CoolSculpting®-procedure. Hvad sker der så?

Sørg for at planlægge en opfølgende vurdering sammen med din CoolSculpting®-læge for at gennemgå dine resultater.

Hvornår kan jeg se resultaterne?

CoolSculpting® har vist fedtlagsreduktioner på op til 27 % efter 6 måneder for flere behandlingsområder1.  Se Før- og Efter-galleriet for resultater flere uger efter behandlingen med CoolSculpting®.

Vigtige oplysninger

Bivirkninger under behandlingen omfatter prikken/kramper1.

Bivirkninger efter behandlingen omfatter rødme og følelsesløshed1.

Du kan næsten omgående vende tilbage til normale aktiviteter1.

Alt andet

Hvad koster CoolSculpting®-proceduren?

Prisen for CoolSculpting® varierer afhængigt af dine problemområder, antallet af nødvendige behandlinger og dine endelige mål1.

Opret en personlig tilpasset behandlingsplan med din CoolSculpting®-læge, der er skræddersyet til din krop, dine mål og dit budget.