Ikke-kirurgisk
Ingen nåle
Ødelægger fedtceller
Minimal restitution

Føl dig tryg ved CoolSculpting®-teknologien

Proceduresikkerhed

CoolSculpting®-teknologien giver præcist kontrolleret afkøling rettet mod fedtcellerne under huden, samtidig med at selve huden forbliver upåvirket. Der er ingen brug af nåle, og der er minimal restitution efter behandlingen. CoolSculpting® er tilgængelig i over 74 lande, og til dato er over 7 millioner behandlingscyklusser blevet foretaget globalt.

Klinisk sikkerhed

CoolSculpting®-specialisterne har gennemgået omfattende oplæring, og vi yder løbende support til klinikkerne for at bidrage til at sikre høje behandlingsstandarder.

Enhedssikkerhed

CoolSculpting®-systemerne er kontrollerede afkølingsenheder, der er udviklet med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. Hvis sensorerne registrerer, at huden er ved at blive for kold, vil systemet lukke ned automatisk.

Få en ny kropsform

Fedtfrysningsproceduren CoolSculpting® ødelægger fedtceller i forskellige områder af kroppen.

Se flere før- og efter-billeder

Klinisk forskning har resulteret i 52 publikationer om emnet

Over 7 millioner CoolSculpting®-behandlingscyklusser er blevet udført globalt

Høj patienttilfredshed

Intet under, at så mange mennesker føler sig trygge ved CoolSculpting®-behandlingen.

Fra sodavandsis til CoolSculpting®

For år tilbage observerede forskere på Harvard Universitet, at nogle børn, som spiste sodavandsis, fik smilehuller i kinderne. Dette førte til, at det gik op for lægerne Dieter Manstein og R. Rox Anderson, at is selektivt kan beskadige små lommer af fedtceller.

Tanken om, at kulde kan angribe fedtceller – uden at beskadige huden eller det omgivende væv – var indsigten bag kryolipolyse, den videnskab, som CoolSculpting®-proceduren er baseret på.