Under dit første besøg

Din CoolSculpting®-læge vil tage sig tid til at drøfte en holistisk tilgang til dine mål for at opnå en ny kropsform med dig. Sammen vil I se på hele din krop fra forskellige vinkler og derefter fokusere på konkrete områder, hvor du ønsker at fjerne fedt.

Find en klinik

Din behandlingsplan: Tilpasset din krop

Ikke to kroppe er ens

Din CoolSculpting®-læge vil arbejde sammen med dig om at udarbejde en behandlingsplan, der passer til dine behov. I nogle tilfælde kræver det kun ét besøg på klinikken at nå patientens mål. Med forskellige applikatorer at vælge imellem kan din læge tilrettelægge en behandlingsplan, som kan hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Fjern fedt der, hvor bulerne virkelig generer dig

For nogle kan en tilpasset behandlingsplan omfatte mere end én CoolSculpting®-behandling. For eksempel ønsker du måske at fryse fedt væk fra dit inder- og/eller yderlår og derefter komme af med de genstridige "kærlighedshåndtag" eller "sadeltasker". Hvis du har begrænset tid, men har flere områder med uønsket fedt, kan nogle praksisser måske tilbyde behandling med flere CoolSculpting®-systemer samtidig. Din læge vil forklare processen og afgøre, om dette er en egnet mulighed for dig.

En holistisk tilgang til en ny kropsform

Din læge vil give en klinisk anbefaling med hensyn til, hvilke områder der kan behandles, og hvor mange behandlinger du kan have brug for. Resultatet?
Behandling af de områder, hvor du ønsker det, og som kan hjælpe dig med at nå dine kropsmål.

På behandlingsdagen: Ingen kirurgi

Dette er en non-invasiv procedure. Under din behandling vil en gelpude og applikator blive anbragt på det relevante område. De giver kontrolleret afkøling af det fedt, som skal behandles.

Behandlingsdagen – svar på dine spørgsmål

Efter behandlingen

De fleste patienter kan fortsætte med deres normale aktiviteter umiddelbart efter CoolSculpting®-proceduren. De fleste patienter kan se resultater efter 2 til 6 måneder afhængigt af det område, der behandles.

Se reelle resultater